CatNanny
Filter producten / Laten zien 1 - 24 of 234 restultaten
Categorieën
Sorteer door
 • Over de mysteriën van piramide-energieën en hun invloed op het dagelijks leven.
 • De auteur heeft na jarenlange studie van de belangrijkste bronnen over getallensymboliek in dit boek een heldere uitleg gegeven over het wezen van getallen. Van bijbel tot koran, van tarot tot astrologie, van oudheid tot heden, alle belangrijke inzichten over getallensymboliek komen aan bod. Het boek biedt daardoor een spannende en rijke sleutel om het leven zelf te gaan begijpen.28
 • Tarot van Isis

  20.00
  De innerlijke weg tot zelfkennis Begeleidend boek bij het kaartendek " Tarot van isis"
 • Uitstekend hulpmiddel bij het doeltreffend en op snelle wijze leren de tarot te leggen.
 • Een methode om zich te bevrijden van psychische afhankelijkheid en onzelfstandigheid en om ongedwongen op weg te gaan naar persoonlijke vrijheid en een zinvol leven.
 • Retro magneet om aan de frigo of op een bord te hangen.   
 • Houten wierookhouder kat opgerold in bolletje.   
 • houten wierookhouder met effen kat.  totale lengte wierookhouder +- 30 cm  
 • Houten wierookhouder kat met streepjes.  totale lengte wierookhouder +- 26 cm    
 • Houten wierookhouder met een kat op met bolletjes. Het wierookstokje steek je tussen de pootjes van de kat, daar is een gaatje voorzien. De as van de wierook wordt opgevangen door het latje.

 • Afmetingen

  De knisperveer is gemiddeld 22 cm lang. De veren zijn ongeveer 8 cm lang.

  Beschrijving

  De Knisperveer is een ideale prooi voor katten die zot zijn van veren, aluminiumfolie en het geluid van glinster. Het speeltje wordt zowel in de lucht als op de grond aangeboden en maakt een leuk knapperig geluid waar de katten dol op zijn. Komt in verschillende kleuren.

  Gebruik

  Vervang de oude vulling simpelweg door het haakje open te klikken en de nieuwe vervulling erin te haken. Draai de hengel door de lucht en laat hem over de grond draaien. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen van de kat en verstop je hem echter hoekjes, zowel op de grond als in de lucht. Katten zijn solitaire spelers dus speel altijd met één kat tegelijk. Berg de hengel op op een koele plaats en veilig weg van de kat.

  Veiligheid

  Laat dit speelgoed nooit ongesuperviseerd achter bij de kat. Het is stevig materiaal maar langdurig bijten kan losse stukjes veroorzaken die gevaarlijk kunnen zijn voor de kat.

 • Afmetingen

  Volledige speeltje is ongeveer 23 cm lang, veren zijn 18 cm lang

  Beschrijving

  Gebruik

  Vervang de oude vulling simpelweg door het haakje open te klikken en de nieuwe vervulling erin te haken. Draai de hengel door de lucht en laat hem over de grond draaien. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen van de kat en verstop je hem echter hoekjes. Katten zijn solitaire spelers dus speel altijd met één kat tegelijk. Berg de hengel op op een koele plaats en veilig weg van de kat.

  Veiligheid

  Laat dit speelgoed nooit ongesuperviseerd achter bij de kat. Het is stevig materiaal maar langdurig bijten kan losse stukjes veroorzaken die gevaarlijk kunnen zijn voor de kat..

 • Pinkie kussen

  10.00
 • ZODIAC WHEEL

  35.00
  Doek met zodiac cirkel Zwaar geweven katoen met kleine franjes aan 2 kanten van het doek. afmeting : 210 cm x 240 cm
 • Aanbieding!

  ZIEN IS GELOVEN

  20.00 12.50
  van Pim Christiaans Het wonderlijke verhaal van paragnost Henk de Gier “Zien is geloven” bevat het verbijsterende levensverhaal van Henk de Gier, de man die vrijwel geruisloos is uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke paragnosten van Nederland. To in de hoogste regionen van de sportwereld en de showbizz weet hij voetballers en artiesten in zijn ban te houden. Wat ervaren René Froger, Gorden en Anouk als hij zijn vermeende magische krachten aan hen overdraagt ? Hoe werd hij de huisparagnost van Feyenoord? Waarom draagt Dirk Kuijt hem op handen ? Gaan voetballers meer scoren onder de invloed van zijn mysterieuze behandelingen? Hoe reageerde John de Wolf toe Henk een boodschap van zijn overleden vader aan hem doorgaf ? Hoe liep het experiment in het casino af ? Kan hij echt in de toekomt kijken ? Is hij in staat zieken te genezen en met de doden te spreken ? Talloze onbekende en bekende Nederlanders vertellen over hun ervaringen met deze uitzonderlijke paragnost? Voor hun geldt ; zien is geloven ! Henk de Gier komt zelf ook aan het woord. Hij vertelt onder meer hoe hij mensen met zijn handen geneest en wat er met hem gebeurt als hij in de toekomst kijkt. Verder geeft hij zijn visie op belangrijke levensvragen. Ligt de toekomst vast ? Kun je paranomaal begaafd zijn zonder het te weten ? Is er leven na de dood ?
 • Satya sai baba nag champa heeft een paar zeepjes op de markt gebracht. Hier kan u er 2 van terugvinden. Ze hebben dezelfde geur en werking als de wierook zelf. Zaaaaalig om dagelijks te gebruiken !! Baba nag champa 150 gr sandal 75 gr super hit 75 gr
 • Verwezenlijk je wensen, doelen en goddelijk geïnspireerde dromen ! De orakelkaarten nemen je mee naar je onderbewustzijn. Duik in deze wereld vol verborgen gedachten en gevoelens. Creëer je hartewensen en hef de blokkades op die je tegenhouden om je dromen te vervullen. De 44 prachtige kaarten zijn gemakkelijk te hanteren. Je kunt ongelooflijk precieze readings geven voor jezelf of anderen. Doreen Virtue is paranormaal begaafd en auteur van talloze bestsellers. In haar workshops en boeken werkt zij met engelen en natuurwezens.
 • Dit is geen wierookhouder ! Enkel theelichtjes kan je erin zetten. De 2 delen van de yin en de yang kan je uit elkaar halen en los van elkaar zetten. Dit is een artikel uit speksteen vervaardigd. Speksteen is een natuurlijk product ,vandaar moet er rekening gehouden worden met een lichte kleurafwijking in het bruine deel van het teken. Er kunnen zich meer en/of andere beige adertjes in vertonen dan op de foto.
 • YIN-YANG

  7.50
  Langwerpige wierookhouder in speksteen. 2 verschillende kleuren beschikbaar.(zie foto’s) aangezien speksteen een natuurproduct is kunnen de kleuren afwijken.
 • XXL stokken wierook branden +- 1 uur Lengte +- 40 cm +- 10 stokken in een doos, volgens gewicht. zet deze stokken in een vaas met decoratiezand. Ideaal voor op terras of grotere plaatsen.
 • XXL stokken wierook branden +- 1 uur Lengte +- 40 cm +- 10 stokken in een doos, volgens gewicht. zet deze stokken in een vaas met decoratiezand. Ideaal voor op terras of in grotere ruimtes
 • De witte salie van AlchemiA is wildgeplukt in de bergen van Californië met respect voor de natuur. Door een uniek en handmatig drogingsproces is de witte salie zeer zuiver en ruikt intens. Witte salie wordt gebruikt bij reinigingsrituelen en kan kado gegeven aan een ander. De Noord Amerikaanse indianen geloven dat het krijgen van witte salie een zegen is.
 • WITTE SALIE

  1.00
  Een uitstekende wierook voor allerlei zuiveringsrituelen. Zuivert ruimtes van negativiteit, spanningen en entiteiten. Voor 6 doosjes (hexa) van verschillende soorten wierook of van dezelfde soort 6 euro 1 doosje bevat 20 stokjes
 • 10 kegeltjes in een doosje