::: GEZONDHEIDSJUWELEN

Magnetische juwelen voor mens en dier.

MAGNETISCH GENEZEN

Reeds duizenden jaren worden magneten voor therapeutische doeleinden gebruikt. We kunnen ons lichaam elke dag sterker maken en bewaken voor een groot aantal ziektes door gebruik te maken van de magneet therapie.

De moderne medische wetenschap en magneet therapie kunnen hand in hand gaan- de twee methoden zijn wederzijds niet exclusief! De bloedcirculatie kan worden verbeterd. De cellen in het lichaam worden van zuurstof voorzien en verhogen de levering van voedingstoffen – op voorwaarde, natuurlijk, dat er voldoende voedingstoffen zoals vitaminen, mineralen aanwezig zijn.

Afvalstoffen kunnen sneller worden afgevoerd, wat het genezingsproces versneld.

WERKING

Simpel gezegd neemt het bloed de energie op die de magneet uitstraalt. Deze energie komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes een “energy boost”.

De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbaan en door hun hernieuwde energie zijn ze weer beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te scheiden.

Dit vitale bloed komt vervolgens in alle cellen. Vitale cellen zetten het lichaam aan tot herstel via het zelfgenezende vermogen dat het lichaam heeft. Het immuunsysteem wordt gestimuleerd, de cellen verjongen zich beter, en pijnverlichting wordt ervaren.

Magneten verbeteren, verhogen de bloedcirculatie en de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de individuele cellen. Toxines (afvalstoffen) worden sneller afgevoerd op natuurlijke wijze. De energiebalans verbetert en de zelfhelende krachten van het lichaam worden versterkt.

LABORATORIUM BEWEZEN RESULTATEN : VERBETERDE DOORBLOEDING

Voor het dragen van een ENERGETIX magneetarmband:

image296

Tijdens het dragen van een ENERGETIX magneetarmband:

image291

MEEST GESTELDE VRAGEN

  • Hoe lang duurt het voordat het magnetische juweel gaat werken ?

Sommigen merken al binnen enkele dagen de positieve werking. Bij anderen duurt het soms iets langer, 2 to 3 weken. Het is zeer individueel en hangt van verschillende factoren af. De aard van de klacht en ook de gechiedenis van de klacht zijn bij iedereen anders. In het algemeen is het eerste signaal dat uw sieraad werkt een verhoging van uw energie en een beter algemeen welbevinden.

  • Hoe kan het zijn dat een magnetisch juweel de pijn in de schouder kan verlichten ?

De magneten verbeteren de zuurstofopname in het bloed en zorgen er ook voor dat afvalstoffen efficiënter uit het bloed verwijderd worden. De magneet beïnvloedt de bloedsomloop  omdat het ijzer (hemoglobine) in het bloed de magnetische kracht naar zich toetrekt en meeneemt de bloedbaan in. Afvalstoffen verlaten via de ontlasting en urine het lichaam; het kan zijn dat u tijdelijk vaker naar het toilet wilt.

Door de energiekere doorbloeding kan het lichaam nu effectiever zuurstof en voedingsstoffen naar alle cellen in het lichaam transporteren, naar alle lichaamsdelen, ook naar de schouder. Het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd en het lichaam komt weer in balans. (een asperientje, komt na het slikken ook overal)

EN ZO VEEL MEER !

Voor meer info neem gerust contact op via het contactformulier