::: Testimonials

juni 2020 EEN HELE DIKKE MERCI van Dottie, haar maatje Ayla en haar baasjes!
SUPERCATNANNY

Augustus 2017 : We zijn net thuis bij onze lieve beestjes die met de beste zorgen zijn omringd tijdens onze vakantie. Super bedankt ???!!!

Augustus 2017 : Geen boze poezen meer bij thuiskomst van onze reis. Ik heb geen oog dicht gedaan van hun gespin! De ene lag tegen mijn rug, de andere boven ons hoofd. Heel tof om zo thuis te komen, bedankt voor de tips en de goede zorgen.

juli 2017 : Amai, t is den eerste keer dat ik thuiskom en niet moet beginnen kuisen. zalig is het dat alles zo netjes is, en de katten zien er ook gelukkig uit en blij dat we terug thuis zijn.  Bedankt voor de super goede zorgen.  Wordt zeker vervolgt….

juli 2017 : Bedankt voor de toilettage !  Ons Trienneke ziet er zoveel frisser uit, we moesten dit al veel vroeger laten doen hebben, maar ja we wisten niet dat jij er was. ?

juli 2017 : Dank je wel voor deze info.  Aai, jij hebt echt wel het hart op de juiste plaats voor die beestjes.

Mei 2017 : Hey, tof van jou om iets te laten weten en nog foto’s erbij! Net of er nog een poes naast ligt!? amaaai , t was inderdaad de moeite hĂ©.  Nodig dat ie onder handen genomen werd. Je bent ne schat ?

Januari 2014 : Nog eens bedankt voor het goede werk en goede raad en het is vandaag voor de eerste keer gelukt om poppy te kammen. Vele groeten,  tommy en poppy uit sleidinge

April 2013 : Beste Catnanny,Ik wil je graag nog eens bedanken voor gisteren! Ondertussen heb ik deze middag Jerommeke voor de eerste keer opnieuw gekamd en ik moet zeggen, hij genoot er van! Hij draaide zich zodat ik ook zijn buikje kon kammen, zal uiteraard niet meer zo pijnlijk zijn nu hij geen knobbels meer heeft. Daarna werd hij beloond met een klein stukje salamie 🙂 ik hoop om hem via deze manier te kunnen stimuleren om hem te laten kammen.Bedankt voor de vele tips!

november 2012 :   ” Dit is pas leuk thuiskomen.  Onze poezen zijn echt op hun gemak en de Pierre geniet echt van zijn “schootmoment”, zo kennen we hem.

Nogmaals dank je wel voor de goede zorgen.

februari 2012 :  “ik vind dus niets anders in men buurt en bij jouw site heb ik een goed warm gevoel …”

februari 2012 :  “Waauw! Wat n mooie site,je ziet direct dat je je heel erg verdiept hebt in dit onderwerp.Moest ik n poes hebben en ik wil info dat weet ik direkt waar naartoe.”

oktober 2011 : “Bedankt voor de mooie foto’s, maar vooral voor de goede zorgen voor Bertje”

mei 2011 : “juist de foto gevonden van mijn skatje !! ze staat er schitterend op. Je zou niet zeggen dat ze daar een 22 jaar is hĂ© !! nog maals bedankt voor de special care gisteren… ze blinkt in haar velleke en de vondeling ook…ben al om teek/vlooien/wormpjes produkt geweest hoor…ze zijn in behandeling. tot een volgende afspraak”

mei 2010 : “Chanel ziet er stralend uit en laat zich nu ook zeer vlot kammen. Ze heeft er nadien ook niet zoveel last meer van gehad en haar geschoren stukjes vacht groeien alweer vrij snel aan! En inderdaad, ze had geen oorontsteking maar oorbeestjes. Met wat medicatie is ook dit snel in orde gekomen. Tot binnenkort eens, want nu gaan we ons madam bijtijds verzorgen. Ik denk dat dit leuker is voor alle partijen!”

april 2010 : “bedankt voor al de informatie. en ze zijn heel mooi getrimd enya en eros…en tzijn hele mooie foto’s van de katten. nog eens bedankt ook voor de goede zorgen van mijn katten. ”

 maart 2010 : “hey karla,wij zijn u enorm dankbaar voor onze pousinet .
ze voel het verschil, nu ga ze 2 minuten buiten en nadien sta ze al voor de deur blijkbaar is ze liever thuis .T’is een pak gezelliger om haar te strelen en dat dankzij you dank u dat je zover bent willen komen tot voor de zomer dan groetjes ”

 januari 2010 : “Mila ziet er veel blijer uit met haar frisse vacht, ‘k ben blij dat je bent kunnen langskomen…”

 januari 2010 : “wat jij voor Otto gedaan hebt is ONBESCHRIJFELIJK !!!! Ik kan mijn gevoelens, geruststelling niet in woorden uitbrengen, onmogelijk, onbeschrijfelijk. PETJE AF  Ik kan nu met een gerust geweten, proberen te slapen, want ik weet dat Otto in goeie handen is bij jou.”

december 2009 : ” Ik moest nog zeggen van den Moky dat hij content is dat hij u toch ene keer te pakken gekregen heeft, ha ha… :o)     Bedankt voor de goede zorgen.”
september 2009 : “Hij was zeer snel terug de oude en zit elke dag klaar om gekamt te worden, hij heeft het heel graag nu, zal een kwestie van die eerste keer geweest zijn. Ja de ooges wassen we zeer regelmatig uit. Das iets wat hij helemaal niet graag heeft, maar ja, het moet.”
juni 2009 : “…….Nu, in ieder geval bedankt voor de vele steun…”
juni 2009 : ” ……Voor de rest eet Pluisje goed en is ze al flink aangesterkt…Nogmaals bedankt Tante Karla voor de hulp…zonder jou had ik (en
Pluisje)het niet aangekund…
december 2007 : “Bedankt voor de goede zorgen voor onze katjes. Nu kunnen we met een gerust hart eens paar dagen weg.”
gaan.