CatNanny
Filter producten / Laten zien 1 - 12 of 234 restultaten
Categorieën
Sorteer door
 • Over de mysteriën van piramide-energieën en hun invloed op het dagelijks leven.
 • De auteur heeft na jarenlange studie van de belangrijkste bronnen over getallensymboliek in dit boek een heldere uitleg gegeven over het wezen van getallen. Van bijbel tot koran, van tarot tot astrologie, van oudheid tot heden, alle belangrijke inzichten over getallensymboliek komen aan bod. Het boek biedt daardoor een spannende en rijke sleutel om het leven zelf te gaan begijpen.28
 • Tarot van Isis

  20.00
  De innerlijke weg tot zelfkennis Begeleidend boek bij het kaartendek " Tarot van isis"
 • Uitstekend hulpmiddel bij het doeltreffend en op snelle wijze leren de tarot te leggen.
 • Een methode om zich te bevrijden van psychische afhankelijkheid en onzelfstandigheid en om ongedwongen op weg te gaan naar persoonlijke vrijheid en een zinvol leven.
 • Retro magneet om aan de frigo of op een bord te hangen.   
 • Houten wierookhouder kat opgerold in bolletje.   
 • houten wierookhouder met effen kat.  totale lengte wierookhouder +- 30 cm  
 • Houten wierookhouder kat met streepjes.  totale lengte wierookhouder +- 26 cm    
 • Houten wierookhouder met een kat op met bolletjes. Het wierookstokje steek je tussen de pootjes van de kat, daar is een gaatje voorzien. De as van de wierook wordt opgevangen door het latje.

 • Afmetingen

  De knisperveer is gemiddeld 22 cm lang. De veren zijn ongeveer 8 cm lang.

  Beschrijving

  De Knisperveer is een ideale prooi voor katten die zot zijn van veren, aluminiumfolie en het geluid van glinster. Het speeltje wordt zowel in de lucht als op de grond aangeboden en maakt een leuk knapperig geluid waar de katten dol op zijn. Komt in verschillende kleuren.

  Gebruik

  Vervang de oude vulling simpelweg door het haakje open te klikken en de nieuwe vervulling erin te haken. Draai de hengel door de lucht en laat hem over de grond draaien. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen van de kat en verstop je hem echter hoekjes, zowel op de grond als in de lucht. Katten zijn solitaire spelers dus speel altijd met één kat tegelijk. Berg de hengel op op een koele plaats en veilig weg van de kat.

  Veiligheid

  Laat dit speelgoed nooit ongesuperviseerd achter bij de kat. Het is stevig materiaal maar langdurig bijten kan losse stukjes veroorzaken die gevaarlijk kunnen zijn voor de kat.

 • Afmetingen

  Volledige speeltje is ongeveer 23 cm lang, veren zijn 18 cm lang

  Beschrijving

  Gebruik

  Vervang de oude vulling simpelweg door het haakje open te klikken en de nieuwe vervulling erin te haken. Draai de hengel door de lucht en laat hem over de grond draaien. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen van de kat en verstop je hem echter hoekjes. Katten zijn solitaire spelers dus speel altijd met één kat tegelijk. Berg de hengel op op een koele plaats en veilig weg van de kat.

  Veiligheid

  Laat dit speelgoed nooit ongesuperviseerd achter bij de kat. Het is stevig materiaal maar langdurig bijten kan losse stukjes veroorzaken die gevaarlijk kunnen zijn voor de kat..