CatNanny
Filter producten / Laten zien 1 - 36 of 234 restultaten
Categorieën
Sorteer door
 • Over de mysteriën van piramide-energieën en hun invloed op het dagelijks leven.
 • De auteur heeft na jarenlange studie van de belangrijkste bronnen over getallensymboliek in dit boek een heldere uitleg gegeven over het wezen van getallen. Van bijbel tot koran, van tarot tot astrologie, van oudheid tot heden, alle belangrijke inzichten over getallensymboliek komen aan bod. Het boek biedt daardoor een spannende en rijke sleutel om het leven zelf te gaan begijpen.28
 • Tarot van Isis

  20.00
  De innerlijke weg tot zelfkennis Begeleidend boek bij het kaartendek " Tarot van isis"
 • Uitstekend hulpmiddel bij het doeltreffend en op snelle wijze leren de tarot te leggen.
 • Een methode om zich te bevrijden van psychische afhankelijkheid en onzelfstandigheid en om ongedwongen op weg te gaan naar persoonlijke vrijheid en een zinvol leven.
 • Retro magneet om aan de frigo of op een bord te hangen.   
 • Houten wierookhouder kat opgerold in bolletje.   
 • houten wierookhouder met effen kat.  totale lengte wierookhouder +- 30 cm  
 • Houten wierookhouder kat met streepjes.  totale lengte wierookhouder +- 26 cm    
 • Houten wierookhouder met een kat op met bolletjes. Het wierookstokje steek je tussen de pootjes van de kat, daar is een gaatje voorzien. De as van de wierook wordt opgevangen door het latje.

 • Afmetingen

  De knisperveer is gemiddeld 22 cm lang. De veren zijn ongeveer 8 cm lang.

  Beschrijving

  De Knisperveer is een ideale prooi voor katten die zot zijn van veren, aluminiumfolie en het geluid van glinster. Het speeltje wordt zowel in de lucht als op de grond aangeboden en maakt een leuk knapperig geluid waar de katten dol op zijn. Komt in verschillende kleuren.

  Gebruik

  Vervang de oude vulling simpelweg door het haakje open te klikken en de nieuwe vervulling erin te haken. Draai de hengel door de lucht en laat hem over de grond draaien. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen van de kat en verstop je hem echter hoekjes, zowel op de grond als in de lucht. Katten zijn solitaire spelers dus speel altijd met één kat tegelijk. Berg de hengel op op een koele plaats en veilig weg van de kat.

  Veiligheid

  Laat dit speelgoed nooit ongesuperviseerd achter bij de kat. Het is stevig materiaal maar langdurig bijten kan losse stukjes veroorzaken die gevaarlijk kunnen zijn voor de kat.

 • Afmetingen

  Volledige speeltje is ongeveer 23 cm lang, veren zijn 18 cm lang

  Beschrijving

  Gebruik

  Vervang de oude vulling simpelweg door het haakje open te klikken en de nieuwe vervulling erin te haken. Draai de hengel door de lucht en laat hem over de grond draaien. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen van de kat en verstop je hem echter hoekjes. Katten zijn solitaire spelers dus speel altijd met één kat tegelijk. Berg de hengel op op een koele plaats en veilig weg van de kat.

  Veiligheid

  Laat dit speelgoed nooit ongesuperviseerd achter bij de kat. Het is stevig materiaal maar langdurig bijten kan losse stukjes veroorzaken die gevaarlijk kunnen zijn voor de kat..

 • Pinkie kussen

  10.00
 • ZODIAC WHEEL

  35.00
  Doek met zodiac cirkel Zwaar geweven katoen met kleine franjes aan 2 kanten van het doek. afmeting : 210 cm x 240 cm
 • Aanbieding!

  ZIEN IS GELOVEN

  20.00 12.50
  van Pim Christiaans Het wonderlijke verhaal van paragnost Henk de Gier “Zien is geloven” bevat het verbijsterende levensverhaal van Henk de Gier, de man die vrijwel geruisloos is uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke paragnosten van Nederland. To in de hoogste regionen van de sportwereld en de showbizz weet hij voetballers en artiesten in zijn ban te houden. Wat ervaren René Froger, Gorden en Anouk als hij zijn vermeende magische krachten aan hen overdraagt ? Hoe werd hij de huisparagnost van Feyenoord? Waarom draagt Dirk Kuijt hem op handen ? Gaan voetballers meer scoren onder de invloed van zijn mysterieuze behandelingen? Hoe reageerde John de Wolf toe Henk een boodschap van zijn overleden vader aan hem doorgaf ? Hoe liep het experiment in het casino af ? Kan hij echt in de toekomt kijken ? Is hij in staat zieken te genezen en met de doden te spreken ? Talloze onbekende en bekende Nederlanders vertellen over hun ervaringen met deze uitzonderlijke paragnost? Voor hun geldt ; zien is geloven ! Henk de Gier komt zelf ook aan het woord. Hij vertelt onder meer hoe hij mensen met zijn handen geneest en wat er met hem gebeurt als hij in de toekomst kijkt. Verder geeft hij zijn visie op belangrijke levensvragen. Ligt de toekomst vast ? Kun je paranomaal begaafd zijn zonder het te weten ? Is er leven na de dood ?
 • Satya sai baba nag champa heeft een paar zeepjes op de markt gebracht. Hier kan u er 2 van terugvinden. Ze hebben dezelfde geur en werking als de wierook zelf. Zaaaaalig om dagelijks te gebruiken !! Baba nag champa 150 gr sandal 75 gr super hit 75 gr
 • Verwezenlijk je wensen, doelen en goddelijk geïnspireerde dromen ! De orakelkaarten nemen je mee naar je onderbewustzijn. Duik in deze wereld vol verborgen gedachten en gevoelens. Creëer je hartewensen en hef de blokkades op die je tegenhouden om je dromen te vervullen. De 44 prachtige kaarten zijn gemakkelijk te hanteren. Je kunt ongelooflijk precieze readings geven voor jezelf of anderen. Doreen Virtue is paranormaal begaafd en auteur van talloze bestsellers. In haar workshops en boeken werkt zij met engelen en natuurwezens.
 • Dit is geen wierookhouder ! Enkel theelichtjes kan je erin zetten. De 2 delen van de yin en de yang kan je uit elkaar halen en los van elkaar zetten. Dit is een artikel uit speksteen vervaardigd. Speksteen is een natuurlijk product ,vandaar moet er rekening gehouden worden met een lichte kleurafwijking in het bruine deel van het teken. Er kunnen zich meer en/of andere beige adertjes in vertonen dan op de foto.
 • YIN-YANG

  7.50
  Langwerpige wierookhouder in speksteen. 2 verschillende kleuren beschikbaar.(zie foto’s) aangezien speksteen een natuurproduct is kunnen de kleuren afwijken.
 • XXL stokken wierook branden +- 1 uur Lengte +- 40 cm +- 10 stokken in een doos, volgens gewicht. zet deze stokken in een vaas met decoratiezand. Ideaal voor op terras of grotere plaatsen.
 • XXL stokken wierook branden +- 1 uur Lengte +- 40 cm +- 10 stokken in een doos, volgens gewicht. zet deze stokken in een vaas met decoratiezand. Ideaal voor op terras of in grotere ruimtes
 • De witte salie van AlchemiA is wildgeplukt in de bergen van Californië met respect voor de natuur. Door een uniek en handmatig drogingsproces is de witte salie zeer zuiver en ruikt intens. Witte salie wordt gebruikt bij reinigingsrituelen en kan kado gegeven aan een ander. De Noord Amerikaanse indianen geloven dat het krijgen van witte salie een zegen is.
 • WITTE SALIE

  1.00
  Een uitstekende wierook voor allerlei zuiveringsrituelen. Zuivert ruimtes van negativiteit, spanningen en entiteiten. Voor 6 doosjes (hexa) van verschillende soorten wierook of van dezelfde soort 6 euro 1 doosje bevat 20 stokjes
 • 10 kegeltjes in een doosje
 • 10 kegeltjes in een doosje
 • 10 kegels in een doosje
 • Het wierookstokje komt in de hoed te zitten. OPGELET ! Voorlopig zijn alle beschikbare wierookhouders met een blauwe hoed ipv met een rode zoals op de afbeelding !
 • VULPENDEL KLEIN

  16.00
  Deze vulpendel kan open gedaan worden maar heeft een hele kleine inhoud om te vullen.
 • VULPENDEL 2 IN 1

  2,200.00
  Deze vulpendel heeft een behoorlijk ruimte om te vullen met kruiden, as, enz … MAAR in deze pendel zit ook nog een kleine pendel verscholen !!!
 • VIOOLTJES

  1.00
  Het is een wat zoete, bloemige en enigzins betoverende geur. Bevat behalve viooltjesolie, ook etherische oliën van Ylang Ylang, Gaiakhout en Kruidnagel. De wierook geeft rust, kalmeert depressie, werkt beschermend en maakt weerbaar. In 1 doosjes zitten 20 stokjes
 • auteur : Dr. Quantz Crawford Het ontwikkelen van natuurlijke psychische gaven. Dit boek is een ‘brug’ tussen oost en west. Het oosten is niet occulter dan het westen ; zij dragen beide tot onze kennis bij. Deze uitgave bevat de grondbeginselen van de buitenzintuigelijke ontwikkeling ; de filosofie die de leerling kennen moet om de erbij betrokken verschijnselen te begrijpen en methodes om te leren hoe de krachten van de psychische centra te beheersen en gebruiken. De oefeningen zijn eenvoudig en de illustraties zorgen ervoor dat de instructies gemakkelijk kunnen worden opgevolgd.
 • VANILLE

  1.00
  20 stokjes in een doosje (hexa)
 • Maak het geheim van de tarotkaarten zichtbaar en stel zelf met dit verrassende en vernieuwende tarotspel je eigen deck samen! Geeft antwoord op vragen die tot dan toe verborgen waren in ons onderbewuste. Helder en duidelijk! 78 transparante tarotkaarten kunnen overlappend gelegd worden om een extraordinaire en degelijke, wijdverspreide visie te krijgen over het lot.
 • TURKOOIS

  5.50
  Als vriendschapssteen, bij mensen (en dieren) die moeilijkheden hebben met contacten met anderen is de turkoois een goede steen. Vooral voor mensen die zelf soms moeilijkheden hebben met het onderscheiden van goedbedoelde of kwaadbedoelde contacten. Voor die mensen is de turkoois een goede helper om hen te leren intuïtief aan te voelen wat het verschil tussen goed en kwaad is. Negativiteit krijgt zo geen kans meer ! En alleen goed gezelschap wordt aangetrokken. Turkoois is een steen die heel rustig werkt en vooral erg geschikt is om als cadeau aan een geliefde te geven. Zijn warme, vriendelijke uitstraling gaat uit naar zowel de gever als de ontvanger. Voor mensen die veel reizen is de turkoois een goede beschermer tegen ongevallen en gevaren. Iedere automobilist zou eigenlijk een turkoois in de auto moeten hebben als beschermer… het werkt. Fysiek Goed voor : schildklier, leverversterkend, de afvoer van afvalstoffen in de spieren, stimuleert de werking van de nieren ,de algemene samenstelling van het bloed. Tegen: geelzucht, opvliegers, slapeloosheid, griep, de ziekte van Pfeiffer, ontstekingen bij wonden, reuma en gewrichtsontstekingen, krampen en spierspanningen Spiritueel en mentaal : meditatie, relatie verbeterend, weert ongeluk, vervult wensen, geeft geluk, bevordert daadkracht, maakt tevreden, beschermt mens en dier tegen negatieve invloeden van buitenaf (op de kleding dragen ter hoogte van het hart), bevordert goede relaties en schenkt welstand aan de drager. absorbeert schadelijke trillingen en weert het boze oog, brengt rust bij prikkelbaarheid en geestelijke onevenwichtigheid Verzorging Het is aan te raden hem droog en donker te bewaren Om te weten of er nog voldoende energie aanwezig is in de steen moet hij uitgependeld worden, omdat aan de kleur nooit te zien is of er nog krachten in aanwezig zijn Hij mag nooit in de zon, anders gaat hij breken. 1x per maand moet u hem tussen getrommelde hematieten ontladen en tussen bergkristallen weer opladen.
 • De beroemde waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand hebben altijd al grote bekendheid genoten. Sinds de moderne benadering van Christiane Renner, die deze klassieker uit de taboesfeer heeft weten te halen door de kaarten te koppelen aan tegenwoordig veelgebruikte esoterische technieken zoals o.a. astrologie, tarot etc., is dit kaartspel één van de meest gebruikte methoden geworden om niet alleen inzicht te krijgen in het hier en nu, maar ook als een welkome aanvulling bij alternatieve therapieën. Trainen met de waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand is niet alleen een verbreding van het reeds gepubliceerde werk van Christiane Renner over dit onderwerp, maar vooral een uitermate overzichtelijk en goed bruikbaar lesboek, waarmee in één oogopslag de relevante onderlinge combinaties van de Lenormandkaarten zichtbaar worden. Elk van de 36 kaarten van het Lenormandspel wordt gecombineerd met de overige 35 kaarten; zo wordt direct duidelijk welke betekenis bij welke combinatie hoort. In een aantal trefwoorden wordt elke combinatie en de betekenis van de resp. kaart in deze combinatie uitgelegd. Trainen met de waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand is ook ‘los’, dat wil zeggen zonder de 36 kaarten ernaast te leggen, uitstekend te gebruiken als beginnersboek of als introductie in dit wereldberoemde voorspelsysteem. Alle 36 waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand worden apart en in combinatie afgebeeld.
 • TIJGEROOG

  7.50
  Fysiek – ontkrampt, krampaanvallen en darmkwalen – tegen hyperventilatie, – zware hoofdpijn, – zenuwontstekingen, werkt positief op het zenuwstelsel – Goed bij astma en verkoudheid, helpt bij bronchitis. Mentaal en spiritueel – Dit is een steen die je met je voeten op de grond zet en je laat aarden. Daardoor heb je helderder zicht op gevaar die je kan bedreigen. – Leg de steen bij de ingang van je huis en je houdt onwenselijke invloeden buiten de deur – Maakt opgewekt en vrolijk , schenkt vreugde en warmte, stimuleert de kracht in jezelf – Geeft zelfvertrouwen en meer verantwoordelijkheidsgevoel, – beschermt tegen jaloezie en negatieve invloeden van andere mensen, Beschermt tegen zwarte magie en voodoo. De negatieve invloeden zullen weer teruggestuurd worden naar de afzender. Weert het boze oog en demonen. Weert jaloerse energie, verhoogt de eigenwaarde, – Mentaal helpt hij het overzicht bewaren, is hij een hulp bij twijfelen en moeilijkheden om te beslissen. Verzorging : ontladen en opladen onder stromend water ontladen. Opladen in de zon De steen mag nooit gedurende langere tijd gedragen worden, aangezien hij energiestroom remt.